Kirjat

Vaurastu kuin nainen (Into Kustannus) 2021

On naisten vuoro vaurastua!

Vaurastu kuin nainen kertoo 12 menestyneen suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta. Kirjassa sijoittavat sekatyöläiset, yrittäjät ja johtajat kertovat uratarinoidensa lisäksi sijoituksistaan ja ajatuksistaan rahasta, osa ensi kertaa näin avoimesti. Taloudellinen itsenäisyys, avioehto, rahakateus – näistä kaikista on kirjan naisilla sanottavansa. Osa heistä on saavuttanut taloudellisen vapauden, osa on matkalla sitä kohti.

Maria Friström jätti uran Piilaaksossa ja loi Suomessa kahden miljoonan euron asuntosalkun. Miten hän sen teki? Mikä sai Minna Parikan lopettamaan huipulla ja missä asioissa Paola Suhosen mielestä naisten tulisi katsoa itseään peiliin?

Moona Laakso kysyy kirjan naisilta, miten he ovat onnistuneet kasvattamaan tulojaan ja omaisuuttaan. Jokaisen reitti vaurauteen on erilainen.

Kirja herättää ajatuksia rahasta ja rikastumisesta, mutta ennen kaikkea inspiroi ottamaan oman talouden ja tulevaisuuden haltuun sekä innostaa sijoittamaan, unelmoimaan ja ajattelemaan isommin. Vaurauden tavoittelu ei ole synti, lasten saaminen ei ole este ja raha voi mahdollistaa paremman tulevaisuuden niin itselle kuin yhteiskunnalle.

”Yleisesti ottaen naiset ajattelevat vaatimattomasti, että vähempi kelpaa, kun pitäisi ajatella isommin!” – Marja-Leena Haapanen

Kirjassa vaurastumistarinansa kertovat:
– Paola Suhonen, yksi Suomen menestyneimmistä vaatesuunnittelijoista
– Jutta Larm, menestynyt hyvinvointiyrittäjä
– Vappu Pimiä, koko kansan tuntema juontaja ja yrittäjä
– Minna Parikka, uransa huipulla lopettanut kenkäsuunnittelija
– Natalia Salmela, yksi Suomen menestyneimmistä bloggaajista
– Yacine Samb, johtaja Googlella, puhuja ja monimuotoisuuden puolestapuhuja
– Laura Tarkka, Gigantin toimitusjohtaja ja startup-yritysten enkelisijoittaja
– Rafaela Seppälä, Sanoman pääomistajia ja yksi Suomen rikkaimmista naisista
– Jasmin Hamid, näyttelijä ja sijoitusbloggaaja, Vuoden Sijoittaja 2020
– Marja-Leena Haapanen, Naisten Oman Pörssiklubin perustaja ja pitkänlinjan osakesijoittaja
– Terhi Majasalmi, asuntosijoittamisella vaurastunut varallisuusvalmentaja ja Vauras Nainen -brändin perustaja
– Maria Friström, nousujohteisen uran Piilaaksossa remppahommiin vaihtanut asuntosijoittajayrittäjä

Tripsteri Irlanti -matkaopas (Readme.fi) 2019

OSTA tästä!

tripsteri irlanti kansikuva

Irlanti toivottaa tervetulleeksi, aina uudelleen. Tripsteri Irlanti -matkaopas auttaa tekemään täydellisen matkan lumoavaan Irlantiin. Oppaan avulla koet kaksi maata ja pääkaupunkia: Dublinin kaupungissa, jossa musiikki ei hiljene koskaan, kuljetaan James Joycen ja Pentti Saarikosken jalanjäljissä ja Belfastissa haistellaan ainutlaatuista tunnelmaa, jota niin Titanicin kohtalo kuin poliittiset kahakat varjostavat. Kaupungeista paetaan maaseudulle, vihreille nummille, muinaisille raunioille sekä jylhille vuorille ja rantakallioille. Kädessä tuoppi, taustalla musiikki ja ilmassa lämpö, jonka vain irlantilaisten tervetulleeksi toivottava hymy voi tuottaa. Kirja näyttää Irlannin vaikuttavimmat luontokohteet, vie läpi maailman pisimmän yhtenäisen rannikkotien ja kertoo mistä löytyvät tunnettuja Cliffs of Moherin rantakallioita korkeammat kalliot ja miksi paikallisten kanssa kannattaa pysähtyä juttusille. Ja ei, Irlannissa ei suinkaan sada aina!